Slike od mahovine

Slike od mahovine je jedinstven i lep način da uneseš prirodu u svoj dom. Sa minimalnim održavanjem i brojnim prednostima, one su savršen dodatak svakom prostoru. Pogledaj našu široku ponudu slika od mahovine i pronađite savršenu za vas!

Zašto slika od mahovine?

Po meri

Pored standarnih slika od mahovine, sliku možemo izraditi po meri prema tvojim potrebama.

Bez održavanja

Ne zahtevaju zalivanje, đubrenje ili rezanje, čime se eliminiše potreba za redovnim održavanjem. Uštedi vreme i energiju, dok uživaš u prirodi.

Bez insekata

Slike od mahovine su otporne na insekte, čime se eliminiše potencijalne probleme koji su česti kod drugih vrsta biljaka.

Dugovečno

Kvalitetni materijali i stručna izrada osiguraće da tvoja slika zadržati lep izgled i svežinu tokom dugog vremenskog perioda, čime ćete dugoročno uživati u njegovim benefitima.

Vrste mahovina, dimenzije i oblici

irvasova-mahovina

Irvasova mahovina

Irvasova mahovina, poznata po svom neodoljivom izgledu koji podseća na rogove irvasa. Njenu strutkuru čine na hiljade isprepletanih rizoda i dolazi u tri vesele nijanse - kivi, maslina i avokado.

Loptasta Mahovina

Loptasta mahovina

Loptasta mahovina predstavlja jedinstvenu vrstu mahovine koja se ističe svojim izgledom i gustim, zaobljenim formama. Ova mahovina se često koristi u kombinaciji sa ostalim vrstama mahovine kako bi se stvorile slojevite i teksturirane celine, dok elegantan element prirode joj omogućava da se koristi i samostalno.

slike od mahovine-ravna-mahovina

Ravna mahovina

Ravna mahovina se može samostalno koristiti, a u okviru nje se napraviti različiti relefi, ali najbolje je kada se kombinuje sa drugim vrstama.

Želiš unikatnu sliku?

Pored slika koje možeš izabrati na našoj prodavnici, možemo i napraviti sliku u skladu sa tvojim potrebama.  Jednostavno izaberi vrstu mahovine, dimenziju, boju, oblik i veličinu rama, a mi ćemo ti sliku od mahovine isporučiti ili poslati na tvoju adresu. Tu smo da ti pomognemo da napraviš svoju jedinstvenu sliku!

0
    0
    Vaša korpa
    Vaša korpa je praznaNazad u prodavnicu